Radio Maria Romania

Radio Maria Romania

Cat costa si cum se foloseste?

  • Toate programele Radio Maria pot fi ascultate sau descărcate timp de o lună, contra unui abonament în valoare de 5 Euro, sau timp de un an plătind un abonament de 50 de Euro (2 luni gratuite incluse față de plata lunară). Primul episod din fiecare categorie este GRATUIT și poate fi ascultat sau descărcat apăsând pe butonul de Play pentru ascultare sau Download pentru descărcare în format mp3. (Procedură: Se apasă Download iar mai apoi click dreapta pe următorul buton Download și selectat "Save Link As.." ). În caz că vă plac programele Radio Maria și doriți să aveți acces la toate emisiunile, sau transmisiunile speciale dintr-o anumita categorie, le puteți avea plătind cu Cardul sau prin Paypal accesând butonul BUY NOW din coloana din dreapta după ce ați ales planul tarifar de la "Select plan".
  • ATENTIE ! În cazul în care observăm mai multe descărcări ale aceleiași emisiuni prin intermediul  aceluiași cont de utilizator și din diverse locații, ne rezervăm dreptul de a închide acel cont.
  • Vă dorim audiție plăcută și să vă bucurați cât mai tare de cuvintele de har care ne hrănesc sufletele !

  • În coloana din stânga la CATEGORIES se află în ordine alfabetică toate programele și transmisiunile speciale care au fost transmise la Radio Maria.
  • Dacă căutați un anumit program sau realizator de programe atunci scrieți cuvântul cheie în spațiul liber din fereastra de deasupra si apăsați pe GO